MFM#150 - Allstars - Monday 20th of June

150X MINDFUCKMONDAYS HELL YEAHH!!!!
Uit het diepste van ons hart brengen wij jou maandag 20 juni 2011 de 150e editie van de mindfuckmondays! Dat is een prestatie en dat vieren we harrrrd!! Met in de line-up de volgende welgeliefde mindfuckmondays Allstars: s2n2ocup, Tijmen, Numtek en Jorick.tv
- S2N2OCUP
Eigenzinnige, harde elektronische muziek met een twist. Ofwel: fidget georiënteerde hysterie met 8bit elementen. Met zijn multi-instrumentale aanpak heeft hij al menig nummer gecreeerd welke zijn luisteraars warm ontvangen. Laurens Profittlich heeft altijd een eigen visie gehad, gecombineerd met een eeuwige drang naar vernieuwing en experiment.
Website: http://www.s2n2ocup.nl
SoundCloud: http://soundcloud.com/s2n2ocup

- NUMTEK
"You know you're at a tekno party when the distortion follows rhythmic.
patterns", someone said to Numtek once."
Numtek is geboren en getogen in Den Haag met een onuitputtende energie en liefde voor partys en festivals. Zijn muzikale talent resulteert in een bijzonder fenomeen op de dansvloer: "Numtek divides the dancefloor in those who leave, and those who align in front of the speakers.
Myspace: http://www.myspace.com/numtek

- TIJMEN
Tijmen is van alle markten thuis: van Tech House tot Dubstep, Van Trip Hop tot Drum 'n Bass. En t liefst allemaal door elkaar! Tijdens deze jubileum editie van de mindfuckmondays zal hij terugkeren naar zijn roots: Tekno en Hardcore met een vleugje Drum 'n Bass. Luister zijn mix online om alvast in de hogere sferen te komen van de 150e MFM!
Mixcloud: http://www.mixcloud.com/tijmen-willemsen/tijmen-drum-bass-vs-hardcore-mix-2005

- JORICK.TV
Met zijn digitale visuals verzekerd Jorick.tv je van een bijzondere sfeer waar we al ontelbare mindfuckmondays van hebben genoten!
Website: http://jorick.tv


DE 150e EDITIE IS GRATIS
Met de entree van €3,50 haalt de mindfuckmondays voor jou het onderste uit de bierkan om het weekend te verlengen naar de maandag en je een mindblowing begin van de week te geven. Speciaal voor alle mindfuckers is de 150e editie van de mindfuckmondays op 20 juni gratis!


150 X MINDFUCKMONDAYS
De mindfuckmondays is opgezet in 2008 voor muziekliefhebbers, kunstenaars, muzikanten en voor iedereen bij wie het weekend pas op dinsdag afloopt. Op 20 juni 2011 hebben we in totaal 150 mindfuckmondays georganiseerd met optredens van meer dan 450 talentvolle artiesten! Een aantal van hen zijn: 2562, Legowelt, TLR, DJ Skurge, Elektrovolt, Numtek, Brian Chinetti, I.R.F., Rude 66, Psychostorm, Smackos, FFF, Fabio, Enduser, X&trick, Phantomlab, T-Mus, Thye, Korrupt, DJ Abraxas, Baz Reznik, Jahua, Gore.illa, Tharum, Fonkelpimp, Metronoom, Trick, Thrasher, Charly and Gallus, IO Monada Stanca, Coma Sterio, Pattern Cutoff, Tijmen, Junglefever, Kassen, Paul Klaui, Run With The Kittens, S2N2OCUP, Not Happy Jan, Endfest, Stentec en Cosmic Force. Indrukwekkend dus!

EVENT OP FACEBOOK

ALL YOUR MONDAYS ARE BELONG TO US
Activity: Mind-altering recreation
Venue: Café de Vinger – Bagijnestraat 25 in The Hague (next to the city hall). mindfuckmondays, every monday from 20:00-01:00.

0 reacties: