MFM#149 - Illusive Frequencies ft. Phantomlab, Porcud en Korrupt - 13th of June

Illusive Frequencies brengt je deze maandagavond in hogere sferen met snoeiharde acid tekno, tribe hardtek en tekstep met in de line up: Phantomlab, Porcud en Korrupt. Neem al je mede-speakerfreakers mee!


Phantomlab (live) - Producer uit Rotterdam, van origine uit Frankrijk. Een mastermind met jarenlange ervaring in de underground tekno scene en treedt live op onder Acid Anonymous Soundsystem (AA) (NL) met o.a. Rinse (AA) (NL). Een van de meest toonaangevende tekno soundsystems van Nederland die wereldwijd bekend staat om de rauwe sound.
Soundcloud: http://www.soundcloud.com/phantomlab

Porcud (live) - Producer uit Rotterdam, draait al een paar jaar mee in de underground tekno scene en komt uit voor Chewbakka Soundsystem (NL). Hij draait vooral snoeiharde tribetek met een vleugje acid er doorheen. Ook hij zal de boel op stelten gaan zetten!
Soundcloud: http://www.soundcloud.com/porcud

Korrupt (DJ/Producer) - Producer uit Nieuwerkerk a/d IJssel, geboren in Curacao. De organisator van deze mindfuckmondays editie haalde zijn inspiratie uit dubstep en heeft zich ontwikkeld tot een DJ / Producer met een hele specifieke smaak: Meditative Bassweight. De subbass moet je voelen, en ook hier kun je volgens hem op mediteren. Bereid je voor op de duistere kant van Dubstep, acid tekno en tekstep.
Soundcloud: http://www.soundcloud.com/korrupt

Kom op tijd! bij binnenkomst voor 21:00 uur is een biertje bij de entree inbegrepen en vol = vol!

Klik hier voor het event op facebook

ALL YOUR MONDAYS ARE BELONG TO US
Venue: Café de Vinger – Bagijnestraat 25 in The Hague (next to the city hall). Mind Fuck Mondays, every monday from 20:00-01:00. Entrance: €3,50. One beer included before 21:00!


NEXT MINDFUCKMONDAYS:
MFM#150 - Leipe shit ouwes MFM 150 keer zo harrrrd!! met S2N2OCUP, Tijmen, Numtek + Surprise Act
Event op facebook


OPROEP: Programmeur gezocht!
Wil jij ervaring op doen met het programmeren van vernieuwende en experimentele muziek? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te verkennen!

Formulier om een avond te organiseren:
http://bit.ly/mindfuckform

Agenda:
http://mindfuckmondays.blogspot.com/p/mindfuck-mondays-agenda.html

0 reacties: