MFM#130 - TK07 present: Oh Oh Tekno




event on facebook natuurlijk niet vergeten!

TK07 heeft een roemruchte reputatie in het oosten van ons land met het geven van feesten. Een hoogtepunt mag niet over het hoofd gezien. TK07 heeft nl afgelopen zomer in Duitsland zijn eigen Stage gehad op Q-Base! Wij van de mindfuckmondays hebben grote respect voor deze jongens en we zijn ook trots dat ze helemaal uit Arnhem komen om een avond in de vinger te knallen.

Net als je denkt dat de televisie serie volledig uitgemolken is doet TK07 nog een poging de laatste beetjes uit de uiers van het concept te melken, daarom Oh Oh Tekno!

TK07 host maandag 31 januari een avond tijdens Mind fuck mondays in de vinger in den haag. Zoals je van TK07 gewend bent wordt er veel tekno gedraaid met een vleugje industrial en early hardcore. Voor de line-up komen veel vaste huis dj's mee van TK07.

Line-up:
Mendeaz
Tharum
Hartpumper
Joyo
Ernhems Mannencore
Milan Hermess

De avond begint om 20:00 uur en eindigt om 1:00 entree is 2 euro en voor half 10 krijg je daar een gratis biertje bij! Voor dit kleine bedrag bespaar je jezelf een saaie maandagavond op de bank en kun je de hele avond dansen zonder dat het zo laat wordt dat je dinsdag niks meer kunt. Zorg dat je erbij bent dus!

19:00 // 2 euro

Entrance: €2,-. free Beer before 21:30!
ALL YOUR MONDAYS ARE BELONG TO US

OPROEP
Ben jij een organisatietalent? Boek dan een Mind Fuck Mondays en programmeer vernieuwende en experimentele muziek! Check de agenda hieronder voor de beschikbare data.

Vul gerust ons formulier in om een avond te organiseren!

- Agenda MINDFUCKMONDAYS 2010/2011 -


0 reacties: